Begivenheder

Set & sket

12

DECEMBER 2023

Image

2023 - Juleafslutning

Efter en kort træning gik dameholdet op til lærerværelset for at få dække bord - der var desværre lidt problemer med at komme ind, men det lykkedes til sidst. Vi var omkring 36 gymnaster - og der var indkøbt juleboller, småkager og portvin til alle. Dameholdet havde sørget for kaffe og te. Bente stod for det traditionsrige og altid hyggelige  "omvendte bankospil", da Marianne var på ferie. Men Bente klarede det så godt.
Formand Mads ønskede alle en rigtig god jul og et godt nytår.

Se flere billeder her

29

NOVEMBER 2023

Image

2023 - Julefrokost

D. 29. december holdt vi atter julefrokost i Bjælkehuset med lækker julebuffet, som sluttede med ris a'la mande og en mandelgave til hvert bord.
Vi havde en hyggelig aften med 27 veloplagte deltagere.

Se flere billeder her

6

JUNI 2023

Image

2023 - Sommerafslutning

D. 6. juni holdt vi sommerafslutning - men da vi for 1. gang i år ikke skulle tage udholdenhedsprøven til Idrætsmærken -mødtes vi kl 18 i Søndermarken ved Restaurant Bjælkehuset og gik samlet en dejlig tur rundt i Søndermarken. Vejret var fantastisk - høj sol og varmt. Kl 19  blev vi bænket udendørs ved Bjælkehuset ved bordene med de rødternede duge og fik serveret en lækker anretning med Marinerede sild, Fiskefilet med remoulade, Hønsesalat med bacon, Ribbensteg med rødkål og agurkesalat og til sidst kiks med brieost - dertil øl eller vand.
22 medlemmer deltog og vi hyggede os sammen i nogle timer. Mads holdt en lille tale og ønskede os alle en god sommer.

Se flere billeder her

11

APRIL 2023

Image

2023 - Generalforsamling

Vores ordinære generalforsamling blev i år holdt i Fælleshuset i Frederiksberg Idrætspark. Det var et dejligt lokale med god plads og fine faciliteter. 22 medlemmer deltog i generalforsamlingen. Efterfølgende fik vi dejligt smørrebrød med øl eller vand og hyggede os.

Se flere billeder her

20

DECEMBER 2022

Image

2022 - Juleafslutning

Juleafslutningen foregik igen i år på skolens læreværelse..
Efter en lidt kortere gang gymnastik hyggede vi os med kaffe/te og juleboller.
Mads holdt en lille juletale og oplyste om, at bestyrelsen havde besluttet, at vi fremover ikke mere tager Idrætsmærket,da det er for få, som deltager - flere vil have glæde af at fortsætte med gymnastik i maj måned. Det gør vi fra maj 2023.
Vi spillede traditionen tro det omvendte bankospil med chokolade og portvin som præmier..
29 medlemmer deltog  - og vi sluttede af med at ønske hinanden god jul og godt nytår.

Se flere billeder her

30

NOVEMBER 2022

Image

2022 - Julefrokost

Julefrokosten blev igen i år afholdt i Bjælkehuset - som noget tid inden vores booking, havde brand i en frituregryde, der lavede skade på en del af huset. Men gudskelov kunne vi afholde en rigtig hyggelig aften i godt selskab onsdag d 30. november kl 18.
Vi deltog 28 gymnaster til juleplatte og dertil rigeligt med drikkevarer.
Tak til alle for en rigtig hyggelig dag
På bestyrelsens vegne
Maj-Britt
Se flere billeder her

21

JUNI 2022

Image

2022 - Sommerafslutning

Tirsdag d 21 juni havde foreningen sommerafslutning.
Vi mødtes ved Bjælkehuset i Søndermarken kl 18, hvor nogle medlemmer skulle tage Udholdenhedsprøven til Idrætsmærket - det foregik på ruter i Søndermarken og Frederiksberg Have. Der var også en del medlemmer, som sammen gik en dejlig tur i de grønne omgivelser - vejret var noget så skønt.
Efterfølgende mødtes vi alle i Bjælkehusets have til til lidt mad og drikke.
27 medlemmer hyggede sig i den lune sommeraften.
Vi sluttede kl 22 og ønskede hinanden en god sommer.
Se flere billeder her

17

NOV 2021

Image

2021 - JULEFROKOST

Onsdag d. 17. november kl 18 afholdt vi julefrokosten i Bjælkehuset på Valby Langgade. 

Det var rigtig hyggeligt med dejlig mad og drikke.

Der var tilmeldt tilmeldt ialt 31 fra både dame- og herreholdet. Snakken gik livligt i lokalet og alle var glade og tilfredse.

Da klokken var 22 sluttede festen. 

Se flere billeder her

22

JUNI 2021

Image

2021 - ÅRSAFSLUTNING

I år har vi ikke trænet atletik i foråret, men lavet udendørs motion med Linnea som instruktør. Dejligt at komme i gang igen. Vi sluttede derfor heller ikke sæsonen af med Udholdenhedesprøven, men mødtes i stedet d 22. juni kl 18 ved Bjælkehuset i Søndermarken og gik en dejlig  tur rundt i Søndermarken og Frederiksberg Have på en times tid. Vi sluttede turen ved Bjælkehuset, hvor vi fik en fin frokostanretning med marineret sild, rødspættefilet med remoulade, hønsesalat med stegt bacom, flæskesteg med rødkål og syltede agurker, brie med kiks og dertil, hvad vi havde lyst til at drikke.
Mads holdt en tale, hvor han bl a takkede Linnea for de 4 år, hun har været vores instruktør. Foreningen forærede hende en uldplaid, som hun kan varme sig ved nu, da hun ikke mere får varmen sammen med os om tirsdagen.
26 medlemmer deltog i afslutningen og vi nød igen at være sammen. 

Se flere billeder her

7

MAR 2020

Image

2020 - 100-ÅRS JUBILÆUMSFEST

ITI’s 100-års jubilæum blev fejret lørdag d. 7. marts på Restaurant Frederiks Have på Frederiksberg.

Vi (36 medlemmer og vores to trænere Linnea og Simon) mødtes i festhumør kl. 17.30 til velkomstdrink og formandens (Mads) velkomst. Vi blev derefter placeret ved de 8 flot pyntede borde.

Aftenens første indslag var en lille historisk gennemgang af Frederiksbergs historie og lidt om sportens udvikling gennem årene på Frederiksberg, som blev fortalt af Nicolaj Bøgh, som er kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg.

Vi gik derefter i gang med denne lækre memu:

Menu:

Stenbiderrogn med skorzonerrod og porre
Alvarinho Reserva 2018, Quinta do Regueiro
 
Cremet sellerisuppe med citron og sprød skinke
Côtes du Rhone 2018, Jean-Luc Colombo
 
Kalvetyksteg med gule og røde beder, linser og savoykål
Cabernet Sauvignon 2017, Deloach Californien
 
3 danske oste med tilbehør
Fruerheerd’s Colheita 2009 Port
 
Persillerod medkaramelog pekannød
Pineau des Charentes Maxime Trijol

 

Efter forretten holdt formanden en flot tale, hvor han bl.a. fortalte uddrag af forenigens 100-årige historie.

Linnea og Simon lavede en gymnastikopvisning for os anno 1920 i tidens gymnastikdragter - det var meget flot og underholdende. De sluttede af med, at vi alle skulle være med til at lave Kaptajn Jespersen gymnastik - der var dog ikke meget gulvplads, så det kneb lidt - men sjovt var det. De havde fundet nogle lydoptagelser med Kaptajnen, som vi lavede øvelserne til.

Efter hovedretten flyttede damerne bord, så vi fik blandet selskabet lidt.

Ind imellem sang vi fra sanghæftet og også en fin sang, som Karl Heinz havde lavet til lejligheden, blev sunget.

Der var lagt materiale og fotos fra Foreningens historie frem, som man i kunne kigge på.

Efter den meget lækre mad fik vi kaffe mm - og så var baren åben.

Tiden fløj afsted i det gode selskab - stemningen var høj og vi havde slet ikke lyst til at gå hjem, da restauranten lukkede kl 24.

Tak til alle for en dejlig aften, som vi vil huske længe.Se flere billeder her

18

DEC 2019

Image

2019 - JULEAFSLUTNING

Tirsdag d. 18. december var årets sidste gymnastikaften. Denne aften var gymnastikken forkortet for både damer og herrer. Da damerne var omklædte, blev der dækket borde i skolens biologilokale, som vi havde lånt til lejligheden. Da herrerne også havde fået deres motion, kunne festen begynde. Mads bød velkommen og ønskede alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi hyggede os med kaffe/te, juleboller, julesmåkager og portvin. Idrætsmærker blev under stor højtidelighed uddelt af Søren, til de medlemmer, som havde trænet på Frederiksberg Stadion i maj og juni måned. Derefter spillede vi lyn-banko med chokolade og portvin til de heldige vindere. Efter et par hyggelige timer ønskede vi hinanden en glædelig jul. 

27 deltagere incl vores træner Linnea og  vores 2 passive medlemmer Jytte og John - dejligt også at se dem.Se flere billeder her

19

NOV 2019

Image

2019 - JULEFROKOST

18

JUN 2019

Image

2019 - SÆSONAFSLUTNING

14

NOV 2018

Image

2018 - JULEFROKOST

Julefrokost den 14. november 2018

I år var vi 28 som deltog fra dame- og herreholdene, til den tilbagevendende, traditionsrige og fantastiske julefrokost på Café Samsø, som igen i år bød på en overdådig buffet af 4 slags sild, æbleflæsk, flæskesteg, and, sylte, lun leverpostej, ost, risalamande, samt diverse tilbehør – har muligvis glemt noget. Men alt var bare lækkert, også udbuddet af diverse øl. Til sidst var der kaffe/the og småkager.

En julesang blev der også tid til imellem retterne.

Jeg tror nok at vi skal knokle lidt med gymnastikken de næste par uger.

Maj-Britt

Se flere billeder her

21

AUG 2018

Image

2018 - KASTELLØBET

Succes med Kastelløbet 2018

For andet år i træk havde iTi i august inviteret medlemmerne med til Kastelløbet på Langelinie i København. Ca. 15 medlemmer deltog, og det var ca. dobbelt så mange som sidste år.

Ved Kastelløbet kan man gå eller løbe, men alle iTi’er valgte at gå ruten på 5 km. Bagefter var der hygge med sandwich.

Deltagergebyret på kr. 150 blev betalt af foreningen. Overskuddet fra Kastelløbet går til et godt formål – nemlig støtte til danske soldaterveteraner og deres familier.

”Næste år gentager vi arrangementet, og så håber vi på endnu flere deltagere”, siger iTi’s kasserer Jens Kristoffer, der begge år har stået for tilmelding og koordinering.

Mvh. Jens Kristoffer

Se flere billeder her

19

JUN 2018

Image

2018 - UDHOLDENHEDSPRØVE OG SÆSONAFSLUTNING

Atletiksæsonen blev afsluttet d. 19. juni med Udholdenhedsprøven. 9 herrer og 8 damer deltog. 5 medlemmer kørte 20 km på tid og 8 medlemmer gik 8 km på tid. Alle kom ind på gode tider. Bente, Karen og Karl Heinz tog sig af tidstagningen.

Kl 20 mødtes vi til sæsonafslutning på Restaurant Hercegovina, hvor vi startede med at slukke tørsten efter strabadserne og derefter fik serveret lækre Clubsandwiches. Vi havde en hyggelig aften og sluttede af med at ønske hinanden en god sommer.

Se flere billeder her

25

APR 2018

Image

2018 - GENERALFORSAMLING

Onsdag d. 25. april afholdt vi ordinær generalforsamling hos Mads og Ditter.
21 medlemmer deltog i generalforsamlingen.
Referatet kan læses, når du er logget ind, under "FOR MEDLEMMER"
Efter en vel gennemført generalforsamling nød vi det lækre smørrebrød og lidt læskende til ganen.
Snakken gik så sædvanligt lystigt henover bordet.
Vi sluttede af med kaffe/te og gik hjem efter en dejlig aften i godt selskab.

Se flere billeder her

19

DEC 2017

Image

2017 - JULEAFSLUTNING

D. 19. december var sidste gang gymnastik inden jul.
Efter en lidt forkortet gang motion mødtes vi på skolens lærerværelse til kaffe/te med juleboller og småkager, derefter skålede vi i portvin.
Mads holdt en lille juletale, hvorefter vi gik i gang med det traditionelle omvendte juletræsbankospil. Der var i år 8 ordinære spil med store æsker chokolade, Portvin eller Mjød som gevinster og også små æsker chokolade som sidegevinster. Der blev til sidst et ekstraspil, da vi havde en flaske portvin i overskud. Der var også mulighed for en øl eller vand.Vi var 27 deltagere, som sluttede af med at ønske hinanden god jul og godt nytår.

Se flere billeder her.

29

AUG 2017

Image

KASTELLØBET

TYVSTART PÅ SÆSONEN
Trods en lidt sen indbydelse var der fin tilslutning, da bestyrelsen i år tilbød medlemmerne af iTi en tyvstart på gymnastiksæsonen. Det skete, da vi en tirsdag i august gik med i Kastelløbet, som er arrangeret af Forsvaret.
Vi var otte deltagere, som sammen gik ruten på fem km. Bagefter var der hygge i anlægget ved Kastellet på Østerbro, hvor vi nød indholdet af madposer og købte drikkevarer i en af de mange boder. Vejret var godt, og hele arrangementet var præget af god stemning. I alt deltog 900 motionister, der enten gik eller løb hhv. 5 eller 10 km.

Startgebyret på kr. 150 blev betalt af foreningen, og overskuddet fra Kastelløbet går til et godt formål – nemlig at støtte fysisk og psykisk sårede soldater og deres familier.
På mail skrev flere medlemmer af iTi, at de gerne ville deltage, men desværre var forhindret. Bestyrelsen vil derfor drøfte, om vi næste år skal gentage tyvstarten – men sende varsel ud i bedre tid.
Måske er dette starten på en ny og god tradition i iTi.

Se flere billeder her

1

MAR 2016

Image

TI'EREN NR. 1 - 2016

2

SEP 2014

Image

TI'EREN NR. 2 - 2014